Outdoor activiteit kano verhuur

Kanovaren, het leukste uitje in de zomer

Opzoek naar een actief, maar ontspannen uitje? Stap in een Canadese kano en peddel samen met jouw gezin, vrienden of als stel door de prachtige, rustige natuur van het mooie Overijsselse Vechtdal. De tocht biedt alle ruimte en vrijheid.

Boek direct

Kano verhuur boeken

Wij hanteren standaard tijdsblokken.
Wil je last minute toch graag een kano reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 529 451 362. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kano verhuur Ommen

Kanovaren in Ommen is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur van de regio en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Ommen is gelegen aan de rivier de Vecht, die bekend staat om zijn rustige wateren en prachtige landschappen.

Een van de populairste kanoroutes in Ommen is de Vechtroute. Deze route leidt je langs de mooiste plekjes van de Vecht. Tijdens de tocht heb je prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving van de Vecht en kun je genieten van de rust en stilte van het water.

Tip! Kanovaren & picknicken

Ben jij het paddelen wel even zat? Leg je kano dan even aan en neem zelf een heerlijke picknick mee. Geniet van het zonnetje en neem nog een verfrissende duik in de Vecht. Let wel op dat je je goed insmeert, want met de zon op het water kan het snel gaan.

Kano verhuur met gids in Ommen

Bij het kanovaren in Ommen kun je er ook voor kiezen om een begeleide kanotocht te boeken. Dit is ideaal voor groepen en families die willen genieten van een ontspannen tocht zonder zich zorgen te maken over de route. Onze gids vertelt je alles over de omgeving van het Vechtdal en zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel op het water blijft.

Kanotocht

Kortom, kanovaren in Ommen is een geweldige manier om te genieten van de prachtige natuur van de regio en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Met verschillende kanoroutes en de mogelijkheid voor begeleide kanotochten, is er voor elk wat wils. Mis deze kans niet om deze prachtige regio vanaf het water te verkennen!