Schoolreisje in Ommen

Ren, spring, klim, schiet

Met de hele klas actief bewegen midden in de natuur? Bij NuNature bieden we je voldoende uitdaging! Met onze verschillende outdoor activiteiten kunnen wij ook voor grote groepen een fantastische dag organiseren. Samen met je klasgenoten sportief bezig zijn, grenzen verleggen en lekker buiten zijn. Dat maakt een schoolreisje bij NuNature uniek! Kies zelf welke activiteiten je wilt gaan doen en wij regelen de rest! Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Na het uitje honger? Ook bieden wij diverse horeca mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden!

Schoolreisje aanvragen

Goed om te weten

 • Reserveren kan vanaf 20 personen
 • Leeftijd: 7 t/m 13 jaar
 • Minimale lengte voor het klimmen is 1.40 meter. Kinderen onder de 1.40 kunnen alleen onder begeleiding klimmen.
 • Begeleiders mogen gratis mee!
 • Op ons park hebben we picknickbanken waar gepauzeerd kan worden. Tevens bieden wij diverse horeca mogelijkheden, zoals een pannenkoeken- of frietfeest vanaf € 6,50 per kind. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

Schoolreisje aanvragen

  Contactgegevens:  Opmerkingen of vragen?

  klimbos ommen

  Schoolreisje mogelijkheden

  Als school streef je ernaar om elk jaar een uniek schoolreisje te organiseren voor je leerlingen. Het bedenken en organiseren hiervan kan echter soms overweldigend zijn en je kunt regelmatig handen tekortkomen. Daarom staan wij graag voor je klaar om je te helpen!

  • Educatie: Bij ons staat educatie centraal. We bieden de mogelijkheid om samen met een ervaren boswachter op pad te gaan, zodat de leerlingen alle ins en outs van de omgeving kunnen ontdekken en leren. De boswachter zal hen enthousiast vertellen over de natuurlijke omgeving, de dieren die er leven en de bijzondere kenmerken van het gebied.
  • Horeca: Ook op het gebied van horeca zorgen wij goed voor jullie. Of het nu gaat om een dorstige pauze, een smakelijke lunch of het afsluiten van de dag met een heerlijke hap, wij zorgen ervoor dat de catering tot in de puntjes verzorgd is. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de culinaire momenten tijdens het schoolreisje.
  • Activiteiten: Daarnaast bieden we een breed scala aan activiteiten aan, zodat we een compleet dagprogramma kunnen samenstellen waarbij de leerlingen zich geen moment hoeven te vervelen. Van klimmen en paintball tot bosgolf en boogschieten, er is voor elk wat wils. Onze activiteiten zijn avontuurlijk, uitdagend en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen.
  • Professionele begeleiding: Natuurlijk is het fijn als docenten meekomen om de leerlingen te begeleiden, maar we begrijpen ook dat extra handen vaak welkom zijn. Daarom bieden we professionele begeleiding aan om de docenten te ondersteunen. Onze begeleiders zijn ervaren en zorgen ervoor dat het schoolreisje soepel verloopt, zodat iedereen optimaal kan genieten van de dag.

  Kortom, wij nemen graag de organisatorische taken van het schoolreisje uit handen, zodat jij als school alle aandacht kunt richten op de leerlingen en het creëren van mooie herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen om een uniek en geslaagd schoolreisje voor jullie te organiseren!

  Schoolreisje in de natuurrijke omgeving van Ommen

  Jouw schoolreisje vier je in Ommen, een prachtige bosrijke omgeving die de ideale locatie vormt voor een onvergetelijk schoolreisje! Maar waarom zou je als school juist hier voor moeten kiezen? Het antwoord is simpel: het is van groot belang om kinderen vaker weg te halen van hun beeldschermen en ze te laten kennismaken met de prachtige natuurlijke wereld om hen heen. Met een schoolreisje in de natuur geef je ze het juiste zetje in de rug. Hier kunnen ze actief bezig zijn en volop genieten van de frisse buitenlucht.

  Bovendien heeft een schoolreisje in de natuur ook positieve effecten op de gezondheid van kinderen. Door zich in de frisse buitenlucht te begeven en actief bezig te zijn, krijgen ze de broodnodige lichaamsbeweging.