E-Chopper huren Ommen

E-Chopper tour

Ontdek de prachtige omgeving van het Vechtdal op de E-Chopper! Wat onze E-Chopper Tours uniek maakt? Wij hebben een fantastische route voor je uitgestippeld die je op de meest unieke plekjes van het Vechtdal brengen. Het opstartpunt bevindt zich op ons park, gelegen op camping Ommerland.

2 uur 3 uur Hele dag

E-Chopper Tour door het Vechtdal

Rijd 2 of 3 uur of een hele dag zorgeloos rond! Tijdens de tour kun je stilletjes genieten van de natuurrijke omgeving. Wil je extra lang genieten van de mooie omgeving, afstappen op een bijzonder plekje of lunchen op een terrasje? Huur dan de E-Chopper voor een hele dag!
  • Wij bieden routes aan. Wil je liever zelf een route maken? Dat kan! Houdt echter wel rekening met het maximale aantal kilometers van de gekozen tijdsduur.
  • Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Je hebt de keuze uit de volgende tijden...

Duur tour Max. aantal kilometers Prijs
2 uur 25 km €29,50
3 uur 35 km €35,-
Hele dag (5 uur) 55 km €55,-

Kinderen achterop?

Dat kan, wel zo gezellig toch? Voor het achterop nemen van een kind brengen wij €5,- in rekening.

Het maximale gewicht op de E-Chopper is 120 kg. De minimale leeftijd voor een kind achterop is 6 jaar en maximaal 13 jaar.

Last minute boeken?

Wij hanteren een boekingstermijn van 48 uur. Wil je last-minute toch een E-Chopper huren? Neem dan telefonisch contact met ons op +31 6 392 855 95. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ben je met een groep (v.a. 8 personen) en wil je liever een andere dag/tijd komen? Dien een aanvraag in en wij helpen je graag verder!

Groepsaanvraag

E-Chopper reserveren

Wil je liever een andere dag / tijd komen? Dien een aanvraag in via info@nunature.nl en wij helpen je graag verder! Voor last-minute boekingen neem telefonisch +31 6 39 28 55 95 contact met ons op. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Highlights