E-Choppers verhuur

Ontdek de prachtige omgeving op de E-Chopper!

Heb jij het al geprobeerd? Een scooter, maar dan met een extra breed stuur, extra brede banden, zonder geluid én milieu vriendelijk! Maak snel kennis met onze E-Choppers en geniet van prachtige tochten door de natuur.

E-Chopper reserveren

E-Chopper tour

Een e-chopper tour is een unieke manier om de omgeving te verkennen en te genieten van een onvergetelijke ervaring. Dit is een tour waarbij je rijdt op een elektrische chopper, een elektrische motorfiets die zich onderscheidt van een traditionele motorfiets door zijn stille en milieuvriendelijke karakter. E-chopper tours zijn beschikbaar op de locatie Ommen en Hoge Hexel en bieden een geweldige manier om de natuur, het centrum of de omgeving te verkennen.

Hieronder bespreken we enkele voordelen van een e-chopper tour.

Een van de grootste voordelen van een e-chopper tour is dat het milieuvriendelijk is. Elektrische voertuigen produceren geen uitlaatgassen, wat betekent dat een e-chopper tour minder schadelijk is voor het milieu dan een tour met een traditionele motorfiets. Dit maakt het een geweldige keuze voor degenen die zich zorgen maken over hun impact op het milieu.

E-Chopper verhuur

Een e-chopper tour is ook een geweldige manier om de omgeving te verkennen met een groep. Onze tours zijn ook geschikt voor groepen, zoals vrienden of familie, of bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten. Dit maakt het een geweldige manier om samen tijd door te brengen en te genieten van de omgeving.

Belangrijke informatie E-Chopper gebruik

  • Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B
  • Er zijn E-Choppers waarbij een kind achterop kan, met een maximaal totaal gewicht van 120 kg op basis van 2 personen. De leeftijd van de kinderen dienen tussen 6 en 13 jaar te zijn.
  • Wij bieden een aantal vaste tijdsblokken aan. Ben je van plan om met een grote groep te komen, dan is afwijking hiervan mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.