Verenigingen

All-in groepsuitje organiseren?

Organiseer je dit jaar een kamp voor je team of vereniging? NuNature kan je hier een all-in arrangement bieden, bestaande uit verschillende outdoor activiteiten, horeca en kampeerplek.

Vraag een gratis programma aan

  Met je hele team of vereniging op kamp moet gewoon een groot feest zijn. NuNature is op een unieke locatie midden in de natuur. Met voldoende ruimte voor eigen activiteiten en spellen. Je kunt ook gebruik maken van onze Klimbos Arena, Paintball Arena en Outdoor Arena voor sportieve activiteiten. De dag afsluiten met een feestje? Dan hebben we de perfecte partylocatie in onze Event Arena. Tip: reserveer de Event Arena meteens bij ons, zodat je verzekerd bent van een feestlocatie.

  Overnachten

  Ben je met een grote groep, dan bieden we je de mogelijkheid om je eigen veld in te richten met een tenten, speelveld en een barbequeplaats.

  Zet je eigen tenten hier op en geniet van de omgeving. Ben je met een kleinere groep, dan kun je ook een bungalow bungalow boeken of voor glamping gaan.

  Hulp nodig of heb je vragen?

  Heb je vragen of wil je dat wij met je meedenken om een fantastisch kamp te organiseren? Wij hebben voldoende inspiratie en weten wat jij nodig hebt om dit te realiseren.

  €N.o.t.k. | < 20 | N.o.t.k.

  Mountainbike kamp

  Met de club een weekend mountainbiken en overnachten in een schitterende omgeving?

  € | |

  Scouting kamp

  Gaan jullie het avontuur op zoeken in de natuur?

  € | |

  Voetbalkamp

  Yess! Gaan jullie met z'n allen weer op voetbalkamp?