Samen op mountainbike kamp - Fiets de mooiste routes in de omgeving van Ommen!

Mountainbike in de omgeving van Ommen

Met de club een weekend mountainbiken en overnachten in een schitterende omgeving? Bij NuNature bieden we je daar de perfecte locatie voor aan. Ook helpen we je graag op weg met een aantal routes in de omgeving van Ommen. Voor de overnachting heb je de keuze uit een kampeerplek, bungalow en Glamping.

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

 • positive review  Spannend maar ontzettend gaaf. Gisteren geklommen bij de Besthemerberg met het L-veld!

  Audrey Langevoort Avatar Audrey Langevoort
  augustus 10, 2019
 • positive review  Super leuk kinderfeestje gehad in het klimbos op de Bestmenerberg in Ommen. Goed voor elkaar en top begeleiding. Gave ervaring. Bedankt!

  Henk En Madelon Noeverman Avatar Henk En Madelon Noeverman
  juni 21, 2019
 • positive review  leuk voor jong en ouder(s)

  Jurgen Hendriks Avatar Jurgen Hendriks
  mei 16, 2020
 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  oktober 9, 2019