Kinderfeestje in Ommen

Een avontuurlijk kinderfeestje

Heb jij iets te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes? Of wil je gewoon een sportieve topdag beleven? Kom paintballen in onze Paintball Arena met een speciaal speelveld ingericht voor kinderen. En/of ga klimmen in onze gloednieuwe Klimbos Arena op een hoogte van wel 4, 7 en 10 meter. Durf jij het aan? Het beloofd een waar feest te worden!

€27,50 | > 8 | 3,5 uur

Robin Hood feestje

Klim, klauter en schiet de pijl in de roos. Wordt in een middag een echte Robin Hood!

€20,- | > 8 | 2 uur

Superheldenfeestje

Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes. Welke paintball game kom jij bij ons spelen?

€V.a. € | > 8 | V.a. 2 uur

Kinderfeestje samenstellen

Organiseer jouw kinderfeestje bij NuNature. Kies zelf welke activiteiten je wilt gaan doen!

Kinderfeestje

Een kinderfeestje in de buitenlucht organiseren is een geweldige manier om kinderen een onvergetelijke ervaring te geven. Het biedt hen de kans om zichzelf uit te dagen, nieuwe activiteiten te ontdekken en plezier te hebben met hun vriendjes en vriendinnen. Er zijn verschillende soorten kinderfeestjes die je bij ons kunt organiseren, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en uw budget. Hieronder bespreken we enkele populaire opties.

Een kinderfeestje buiten met sport en activiteiten is een geweldige manier om kinderen in beweging te krijgen. Dit kan variëren van een paintball game of een rondje bosgolf tot een klimparcours.

Kinderfeestje arrangement

Bij een kinderfeestje van NuNature proberen we de ouders te ontzorgen. Wij bieden een breed aanbod aan activiteiten die geschikt zijn voor een onvergetelijk kinderfeestje. Daarnaast bieden we een lekker drankje vooraf met cupcake en is er de mogelijkheid om na de tijd een hapje te eten bij onze Kwalitaria. Nog niet vol? Een ijsje hoort er natuurlijk ook bij om jullie kinderfeestje af te maken.

Kinderfeestje aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje bij NuNature? Neem dan contact op met onze instructeurs via info@nunature.nl of bel naar +31 (0) 529 451 362.