Het leukste uitje in Overijssel test

Familiedag of vrijgezellenfeest organiseren?

Wil jij een originele invulling van een dagje uit met een grotere groep? Wij hebben verschillende outdoor activiteiten waarmee jullie je wel kunnen vermaken. Van klimmen, paintballen tot boerengolf.

Wij helpen je graag bij het organiseren van een totaal verzorgd dagje uit of weekendje weg met je familie of vrienden. NuNature bevindt zich op een prachtige locatie midden in de natuur. Met een combinatie van ‘nature’ en ‘future’ creëren we een unieke outdoor ervaring. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Stel je eigen arrangement samen en sluit de dag feestelijk af met een heerlijk buffet of een BBQ. Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook kun je overnachten op de Camping Ommerland. Geef je wensen door en wij helpen je bij het samenstellen van een onvergetelijk programma!

Vraag een gratis programma voor je familie of vriendengroep aan

    Horeca

    Na een actief dagje met voldoende inspanningen krijgen jullie waarschijnlijk wel honger. Daarom kun jij je activiteit ook voordelig combineren met een lekker hapje eten bij onze horecagelegenheid.

    Outdoor activiteiten

    Beleef onze diverse outdoor activiteiten! Ga klimmen in onze Klimbos Arena, paintballen in onze Paintball Arena, feesten op een unieke feest- en eventlocatie in onze Event Arena of gezellige spellen doen bij onze Outdoor Arena. Voldoende keuze om je een heel weekend te vermaken.

    Activiteiten & abonnementen