Event Arena

Een uniek feest midden in de natuur

Wil jij een evenement organiseren op een unieke locatie midden in de natuur? Dan hebben wij de perfecte locatie voor jou! Zowel buiten in ons openluchttheater als binnen een ondergrondse kelder. Ook denken we graag met je mee in de organisatie.

Openluchttheater

Het openluchttheater van de Besthmenerberg dient bij NuNature als dé Event Arena. Hier worden evenementen, concerten, theater etc. georganiseerd. Het openluchttheater heeft plaats voor verschillende bezoekers aantallen en bevindt zich midden in het bos. Hierdoor heeft het een zeer goede akoestiek en behoort het tot één van de meest bijzondere openluchttheaters van Nederland.

Chillout

Naast een buitenlocatie heeft onze Event Arena ook een overdekte locatie. En niet zomaar een… een ondergrondse kelder die naast als chill-ruimte voor jongeren ook de ideale locatie is voor evenementen.

 

Events

Het Bostheater Ommen organiseert evenementen om het theater onder andere in goede conditie te kunnen houden. Een overzicht van deze evenementen zijn te vinden op de site van het Bostheater Ommen. Naast de evenementen van het Bostheater organiseert NuNature ook zelf regelmatig eigen evenementen met verschillende thema’s. Wil jij dit niet missen? Houdt dan onze social media of onze site in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent.

Zelf een event organiseren?

De locatie biedt volop mogelijkheden en een geweldige sfeer in de prachtige natuur. Interesse om een bedrijfs- vrienden- of familiefeest te organiseren, maar niet de juiste plek of programma? Ongeacht of het gaat om 20 of 500 deelnemers, wij denken graag met je mee! Wij hebben diverse partners en connecties om jouw wensen tot een waar feest te maken, denk aan horeca, aankleding, activiteiten of muziek! Voor meer informatie neem contact met ons op.

Contact opnemen