Teamuitje Overijssel

Teamuitje midden in de natuur!

Ben je op zoek naar een teamuitje voor je team of collega’s op een unieke locatie? Bij NuNature verzorgen we een compleet programma midden in de natuur. Tip! De hit van dit moment. Combineer een gave E-Chopper tour met één van onze leuke andere outdoor activiteiten. Uiteraard mag een afsluitende borrel en bbq niet ontbreken.

Begin de dag met een kop koffie en iets lekkers bij onze horeca. Waarna onze outdoorinstructeur jullie uitleg geven over het klimmen. Ga vervolgens met z’n allen onze Klimbos Arena in en help elkaar door de 30 hindernissen heen op een drietal hoogtes; 4, 7 en 10 meter hoogte. Communicatie, samenwerken en elkaar motiveren is hierbij belangrijk en zal je als team helpen nog sterker te worden.

Nadat je onze Klimbos Arena ontdekt hebt ga relaxed touren door de prachtige omgeving van het Vechtdal op een E-Chopper.

Na actief bezig te zijn geweest hebben jullie ook vast honger gekregen! Afhankelijk van de aanvangstijd kun je het teamuitje uitbreiden met een heerlijke lunch of gezellige bbq om nog even gezellig na te zitten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een gezellige feestavond te organiseren en te blijven overnachten.

 

Teamuitje bij NuNature:

  • Prachtige locatie midden in de natuur;
  • Actief in beweging met het hele team;
  • Er wordt gewerkt aan communicatie, samenwerken en elkaar motiveren;
  • Te combineren met een heerlijke lunch, gezellige bbq of feestavond;
  • Betaalbaar!

Al enthousiast? Mocht je interesse hebben in onze teamuitjes of andere zakelijke arrangementen neem dan eens contact met ons op via info@nunature.nl om de mogelijkheden te bespreken.