Schoolkamp in Overijssel

Schoolkamp in de bosrijke omgeving van Ommen

Voor veel kinderen is het schoolkamp hét hoogtepunt waar ze maandenlang naar uitkijken. Het is vaak een start- of juist een afsluiting van een schoolperiode. Als school wil je daarom het beste voor de leerlingen en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Bij NuNature hebben we ruime ervaring in het organiseren van onvergetelijke schoolreisjes en daarom staan we klaar om met je mee te denken.

Om jouw wensen te bespreken en een schoolkamp op maat te creëren, nodigen we je graag uit om bij ons langs te komen. Op locatie laten we je graag de prachtige omgeving zien, nemen we je wensen door en bespreken we de diverse mogelijkheden die wij bieden. Bel of mail ons voor het plannen van een afspraak.

 

Contact opnemen

Mogelijkheden schoolreisje

Overnachten: hierin bieden wij diverse mogelijkheden om aan jullie behoeften te voldoen. Je kunt ervoor kiezen om je eigen outdoorveld in te richten met tenten, waarbij jullie de ultieme kampeerervaring kunnen beleven. Daarnaast hebben we ook groepsaccommodaties beschikbaar, evenals comfortabele glamping tenten voor een luxueuzere ervaring.

Horeca: wat betreft de horeca, stellen we afhankelijk van de duur van jullie schoolkamp een menu samen voor het ontbijt, lunch en diner. We denken graag met jullie mee en kunnen rekening houden met eventuele dieetwensen of speciale verzoeken. Als jullie zelf willen koken, is dit uiteraard ook mogelijk.

Activiteiten: bij NuNature hebben we een breed scala aan activiteiten om jullie schoolkamp spannend en onvergetelijk te maken. Van klimmen en kanovaren tot bosgolf en paintball, er is voor ieder wat wils. We staan ook open voor suggesties en denken graag mee over spellen en activiteiten voor de avonduren.

Begeleiding: we begrijpen dat een schoolkamp ook veel inzet en begeleiding van jullie als docenten vraagt. Daarom bieden wij ondersteuning door professionele begeleiders, die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en de veiligheid van de leerlingen gewaarborgd blijft. Op die manier kunnen jullie als begeleiders ook optimaal genieten van het schoolkamp en meedoen aan de activiteiten, zonder je zorgen te hoeven maken over de organisatie.