Kamperen

Wil jij nog lang niet naar huis?

NuNature ligt midden op camping Ommerland, waardoor het de ideale mogelijkheid biedt om na een dag vol inspanning in ons Outdoorpark te ontspannen op onze kampeervelden.

Binnen camping Ommerland zijn er verschillende mogelijkheden voor overnachten. De camping ligt midden in de bossen van Vechtdal Overijssel. Met voldoende rust en ruimte na een dagje/weekend vol activiteiten.

Kamperen

Kamperen is één van de overnachtingsmogelijkheden dat camping Ommerland biedt. De kampeervelden zijn ruim op gezet en liggen midden in de natuur. Voor grote groepen is er de mogelijkheid voor het inrichten van je eigen kampeerveld incl. kampvuur en barbecueplaats.

Glamping

Zoek jij net iets meer luxe dan bij kamperen maar wil je nog wel graag genieten van locatie midden in de natuur? Bekijk dan de mogelijkheden bij Glamping. Waarbij je de keuze hebt uit luxe Boslodges en Outdoorlodges. In deze grote safaritenten geniet je optimaal van het de mooie omgeving in combinatie met de nodige luxe.

Bungalow

De comfort bungalows voor max. 6 personen zijn voorzien van alle gemakken. Daarnaast heb je vanuit de bungalow een prachtig uitzicht op de bossen. Ook is er de mogelijkheid om je hond(en) mee te nemen.