Over ons

NuNature verbetert jouw natuur

Bij ons komen ‘nature’ en ‘future’ samen en versterken ze elkaar. Wij vinden dat, samen zijn, actief bewegen en genieten van de natuur nooit vergeten mogen worden. Met de verschillende arena’s; Outdoor, Paintball, Klimbos en Event biedt NuNature avontuur voor jong en oud.

NuNature is een gloednieuw outdoor park opgericht in 2019. Met een prachtige locatie op camping Ommerland bieden wij diverse arrangementen voor een sportief dagje uit voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, een dagje uit met de familie of vrienden, teambuilding/bedrijfsuitje etc. Ook voor overnachtingen heeft NuNature unieke mogelijkheden.

Wat is er te doen?

In ons unieke klimbos werken metaal en natuur elkaar niet tegen, maar complementeren en versterken ze elkaar zodanig dat je hoger klimt als ooit tevoren. Je wordt zo uitgedaagd op verschillende manieren.

Er is een uniek paintball-veld voor kinderen en volwassenen. Speel in een frisse, natuurlijke omgeving en jaag alleen of met je team op jouw tegenstanders. Looten en bouwen (als in Fortnite), terwijl er op je geschoten wordt op het mooiste en modernste mixed worlds paintball-terrein van Nederland. Game on. It’s a battle royale.

Bij ons kun je netwerken en aan teambuilding doen met een mix van moderne digitale technieken en prachtige weidse natuur; presentaties houden in het mooiste openluchttheater van Nederland en daarna lekker actief bezig te zijn; samen om het kampvuur zitten en slapen in cabines en tenten. En ja. Ook hier ben je van alle moderne gemakken voorzien.

Op zoek naar een leuk uitje voor je vrienden, familie of collega’s? Wij denken graag met je mee in het organiseren van een compleet uitje. Of je nu met een paar vrienden of een grote groep collega’s komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Wij bieden diverse arrangementen aan in combinatie met een horeca. Na het uitje nog lang niet naar huis? Ons park bevindt zich op Camping Ommerland, overnachten is dus mogelijk!