Outdoor activiteit paintball

Kinderpaintball en paintball voor volwassenen

Paintball is spectaculair, gezellig en vooral een scherp geprijsde activiteit bij NuNature. Ons paintball veld is groot en staat vol met obstakels zoals schotten, schuilkuilen en tunnels. Paintballen onder, op en boven de grond, het kan allemaal. De paintballs vliegen je om de oren, je houdt je geweer scherp en bent klaar om te schieten. De ene tegenstander na de andere schakel je uit. Kom jij een dagje bij ons knallen? Speel samen met je vrienden of familie verschillende games. Wij bieden zowel kinderpaintball (vanaf 8 jaar) als paintball vanaf 18 jaar aan.

Boek direct 18+ Boek direct kids

Paintball reserveren

Wil je liever een andere dag / tijd komen? Dien een aanvraag in via info@nunature.nl en wij helpen je graag verder! Voor last-minute boekingen neem telefonisch +31 (0) 529 451 362 contact met ons op. Wij zullen direct voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reserveren op aanvraag

Paintball 18+ reserveren

Paintball kids reserveren

Paintball

Paintball is een unieke en spannende sport waarbij spelers elkaar beschieten met verfballen. Het is een perfecte manier om je adrenaline op te pompen, tegenstanders uit te dagen en tegelijkertijd je teamwork en strategische vaardigheden te verbeteren.

Er zijn veel verschillende variaties binnen ons paintball veld waar je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden, voor een uitdagende en leuke ervaring. Bij onze paintball arena bieden wij ook de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes.

Paintball Overijssel

Als je voor de eerste keer paintball gaat spelen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding en schoenen draagt die vies mogen worden. Bij onze paintball arena is het verplicht om een masker te dragen en overall. Deze zijn inbegrepen bij het boeken van onze paintball activiteit.

Het is ook aan te raden om op tijd te reserveren, vooral in het hoogseizoen. Ons paintballveld heeft een beperkte capaciteit en kan snel vol zijn. Op deze manier weet je zeker dat je een plekje hebt en hoeft je niet teleurgesteld te worden.