Klimbos

Bezoek ons klimbos in Ommen

Zin in een avontuurlijk uitje en ga jij graag de hoogte in? Kom klimmen, klauteren en zippen in ons klimpark! Weet jij de verschillende niveaus te behalen? Daag jouw vrienden of familie uit en behaal het hoogste niveau van maar liefst 10 meter. Ons klimpark is uitdagend voor jong en oud! Hou je van Zippen? Ook beschikt ons klimpark over 3 Zipplines!

Klimmen reserveren

Staat jouw gewenste tijd of dag er niet tussen en ben je met minimaal 8 personen? Stuur dan een aanvraag naar info@nunature.nl. Dan kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden.

Klimbos in Ommen

Een klimbos is een avontuurlijke activiteit waarbij je kunt klimmen, klauteren en glijden door een parcours van touwen, netten, ladders en platforms hoog in de bomen. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur, te ontspannen en tegelijkertijd je uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen te verbeteren.

Er zijn veel verschillende klimbossen in Nederland waar je kunt kiezen voor een uitdagende en leuke ervaring. Sommige klimbossen zijn speciaal ontworpen voor kinderen, terwijl andere meer geschikt zijn voor volwassenen en gevorderde klimmers. Bij ons klimbos zijn er zelfs mogelijkheden voor teambuilding activiteiten of kinderfeestjes.

Klimbos voor kids en volwassenen

Als je voor de eerste keer naar een klimbos gaat, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding en schoenen draagt, en neem eventueel een flesje water mee. Bij elk klimbos is het verplicht om een helm te dragen en een klimgordel. Deze zitten bij de huur van ons klimbos in begrepen.

Het is ook aan te raden om op tijd te reserveren, vooral in het hoogseizoen. Op deze manier weet je zeker dat je een plekje hebt en hoeft je niet teleurgesteld te worden.