Familiedag in Overijssel

Dagje uit met de familie?

Is het jouw beurt om dit jaar jullie familiedag te organiseren? Wij helpen je graag! NuNature organiseert samen met jou een uniek familiefeest voor jong en oud. We beschikken over een ruim aanbod van originele, gezellige en laagdrempelige activiteiten voor een onvergetelijke dag met de hele familie. Wil je de dag helemaal nog niet afsluiten? Combineer je activiteit dan met een van onze overnachtingsmogelijkheden.

Ontvang een gratis programma voor je familie, team, groep

Op zoek naar een leuk uitje met de familie? Wij denken graag met je mee in het organiseren. Of je nu met een paar familieleden of een grote groep komt, wij vinden altijd een geschikte oplossing! Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button.

vraag een gratis dagagenda aan

 • positive review  super leuk kinderfeestje gevierd met 8 jongens en weer zijn wezen paintballen! Een van de jongens zei dit is mijn leukste kinderfeestje ooit! Dat was dus ook de bedoeling!

  Brigitte van Os Avatar Brigitte van Os
  oktober 31, 2019
 • positive review  WoW, vandaag een kinderfeestje gehouden met 5 jongens, waarvan een aantal een fysieke beperking hebben. Stuk voor stuk hebben ze geklommen, mee gedaan met paintbal en het de handboog geschoten. Dit alles onder leiding van Erwin . Mijn grote complimenten over de manier van coachen, stimuleren en uitdaging bieden. Ga vooral zo door!!

  Mirjam Oost ten Brink Avatar Mirjam Oost ten Brink
  oktober 9, 2019
 • positive review  vandaag mijn dochter morgen mijn zoon. zit.goed in elkaar lekker 2 uur geklommen!

  Renate van Roon Avatar Renate van Roon
  juli 13, 2019
 • positive review  Spannend maar ontzettend gaaf. Gisteren geklommen bij de Besthemerberg met het L-veld!

  Audrey Langevoort Avatar Audrey Langevoort
  augustus 10, 2019