Bungalow

Geniet van de prachtige ligging en het comfort van onze bungalows

De bungalows van camping Ommerland kenmerken zich door het mooie uitzicht op de bossen van het Vechtdal. Daarnaast ben je altijd dichtbij de verschillende faciliteiten: manege, horeca, binnen- en buitenzwembad, supermarkt en ons outdoorpark.

Op camping Ommerland zijn er verschillende bungalows die gericht zijn op zowel kleine gezinnen als grote families. Daarnaast hebben we ook bungalows voor mensen die hun hond(en) graag meenemen. Vraag ernaar bij je reservering!

Comfortbungalow

De Comfortbungalow is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een keuken met magnetron, koelkast, gasstel en koffieapparaat. Verder lig je op heerlijke boxspringbedden en heeft de badkamer een bubbelbad met daarin een douche. Vanuit de Comfortbungalow ben je dichtbij alle faciliteiten en heb je prachtig uitzicht vanaf je eigen terras.

Basisbungalow

De basisbungalow is een eenvoudig ingerichte bungalow, maar wel voorzien van alle gemakken. Verder liggen de bungalows helemaal vrij en heb je vrij uitzicht op de natuur.

Kinderbungalow

De kinderbungalows zijn ingericht op gezinnen met (jonge) kinderen. Er is gedacht aan een kinderstoeltje, campingbedje, DVD-speler, een badring en voldoende spelletjes. Deze Kinderbungalows liggen direct naast de speeltuin, waardoor de kinderen zich kunnen vermaken en de ouders zich vanaf hun eigen terras geen zorgen hoeven te maken.

Paardenbungalow

Ben jij helemaal gek op paarden? Dan is deze bungalow echt iets voor jou! De paardenbungalows zijn helemaal ingericht op het thema paarden en liggen direct naast de manege. Zo kun jij met je eigen of onze paarden genieten van een buitenrit in de mooie natuur van het Vechtal.

Familiebungalow

Kom jij met de hele familie? Reserveer dan onze familiebungalow die geschikt is voor max. 12 personen. De bungalow ligt aan de rand van de camping waardoor je volop privacy hebt. Ideaal om lekker te barbecuen zonder dat de buren er last van hebben. De keuken is voorzien van alle gemakken en op een mooie zomerse dag kun je ook gezellig buiten eten op je eigen terras.