Veelgestelde vragen

Reserveren & annuleren

Voor aanvang kan de reservering worden geannuleerd waarbij de volgende annuleringskosten worden gehanteerd:
• bij annulering tot 2 maanden voor aanvang geldt 15% van de prijs; • bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor aanvang geldt 35% van de prijs; • bij annulering vanaf 1 maand tot 14 dagen voor aanvang geldt 60% van de prijs; • bij annulering vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang geldt 85% van de prijs; • bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang of later geldt 100% van de prijs.
Bij offerte aanvragen voor groepen kan een andere regeling worden overeengekomen met afwijkende annuleringskosten. Dit gaat in goed overleg en wordt vastgelegd in een overeenkomst.
Een klein beetje regen zal de pret zeker niet drukken. Ook kan er nog steeds goed geklommen worden in het Klimbos. Natuurlijk zullen we pauzes inlassen om te schuilen bij hevige buien, waarna we weer verder gaan als het weer gangbaar is.
Bij een sterke wind, hagel of onweer ondernemen wij vanuit NuNature actie. Wanneer de activiteit niet afgemaakt kan worden zullen wij een gepast alternatief aanbieden en zoeken we samen naar een nieuwe datum. Het is niet mogelijk om de geboekte activiteit (vooraf) te annuleren als er slecht weer wordt verwacht.
Kies je er zelf voor de activiteit vanwege het weer te annuleren? Dan worden de annuleringskosten in rekening gebracht.
Mocht je een arrangement hebben zoals een BBQ, wordt een overdekte oplossing bedacht.
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je door bijzondere omstandigheden uiteindelijk niet kunt komen. Wij verzoeken je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we samen de mogelijkheden voor een nieuwe datum kunnen bespreken.
LET OP! Heb je niet vooraf contact opgenomen en dien je een annuleringsverzoek in na afloop van de eigenlijke activiteit, dan zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.
Je kan tot 7 dagen van tevoren kosteloos de activiteiten verplaatsen naar een andere datum of tijd. Er kan altijd een persoon bijgeboekt worden, mits er genoeg beschikbaarheid is. Wij werken met een beperkte capaciteit, hierdoor zijn wij snel volgeboekt dus wees op tijd.
Bij een wijzigingsverzoek binnen 7 dagen voor aanvang of later geldt een tarief van €30,- per wijziging.
Vermindering in het aantal personen kan tot 7 dagen voor aanvang met een maximum van 10% van het opgegeven aantal personen. Bij een wijziging vanaf 7 dagen of later voor aanvang wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.
Bij offerte aanvragen voor groepen kan een andere regeling worden overeengekomen met afwijkende wijzigingskosten. Dit gaat in goed overleg en wordt vastgelegd in een overeenkomst.
Ben je in het bezit van een cadeaubon/ tegoedbon of voucher? Dan heb jij een unieke code gekregen die je kunt invoeren bij het boeken van jouw uitje. Let wel op, soms is de code alleen geldig voor bepaalde activiteiten. De code kun je invullen bij stap 3 in het boekingsproces onder "+kortingscode invoeren".
LET OP! Tegoedbonnen/vouchers kunnen worden verzilverd, binnen 12 maanden na de verstrekkingsdatum. Wanneer de datum is verstreken kunnen wij de bonnen niet meer aannemen.
Wij hanteren een boekingstermijn van 48 uur. Wanneer je binnen deze 48 uur tot langs wilt komen adviseren wij te bellen op +31(0)6 39 28 55 95. Wij kunnen direct voor je kijken of het nog mogelijk is je uitje te plannen. Kom je met een grote groep of wil je gebruik maken van een arrangement? Dan raden wij aan minstens twee weken van te voren te reserveren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag!

  Contact

  Ons loket is geopend tijdens de landelijke schoolvakanties (richtlijnen rijksoverheid) van maandag t/m zondag van 09.00 tot 17.00. Buiten de vakanties is het loket gesloten. Online of telefonisch reserveren.

  info@nunature.nl
  +31 (0)6 392 855 95

  Adres

  Besthemerberg 1
  7731 PB Ommen

  Ons outdoorpark is gevestigd op camping Ommerland. Wegens drukte op ons park/de receptie vragen we je 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Check hier de plattegrond voor de route.